• 4 star review  Fijn bedrijf om mee te werken! goede service en kwaliteitswerk

    thumb Romy Lanjouw
    2/19/2020

    5 star review  Perfect afgewerkt en uitstekende service. Chapeau!! .

    thumb Diana Lampe
    2/26/2020

    5 star review  Een ongelooflijk goede service vanaf het maken van een afspraak tot de aflevering. Op vragen geven ze een eerlijk en deskundig antwoord. Ze gaan verder dan service, deze mensen werken met hun hart en verstand. Voor mij altijd a.f. garage....

    thumb Emma Reinier
    8/29/2018
  • 5 star review  Samen met mijn zus haar auto opgehaald bij Seef en zijn pa , een paar straten bij mij vandaan.Wat een fijne mensen en wat een goede service. Dus ik ook mijn auto aan hen toe vertrouwd.en wat ben ik blij . Airco gemaakt en de zijkant van mijn Toyota Aygo uit laten deuken. en spuiten. Vandaag stond er een nieuwe auto voor mijn neus. Wat netjes gedaan Niets meer te zien van de grote schade . Dit blijft mijn adres voor al het onderhoud van mijn auto.

    thumb Clara Kramer
    6/19/2020

    5 star review  Very good service I repaired my car and they are very professional and their prices are fair. Thank you af garage

    thumb Ahmed Al-qaysi
    7/09/2020

    5 star review  Ik heb hier een Seat gekocht, nette auto voor een hele mooie prijs! De Seat werd compleet afgeleverd met nieuwe APK en beurt zonder extra kosten! Echt een aanrader voor iedereen die een betrouwbare auto zoekt bij een goeie garage.

    thumb Eren Altunsoy
    5/10/2019
  • 5 star review  Deze mensen houden onze ouwe trouwe Espace uit 2000 voor ons op de weg! Altijd voor alles een oplossing, altijd super service! Top!

    thumb Meerten Huisman
    9/26/2018

    1 star review  Niet eens een ster. een lampje vervangen voor 15 euro!!

    thumb Zozo Mahmoud
    2/02/2019

    5 star review  Alleen maar lof voor deze garage. Seef doet uitermate goed zijn best om al je vragen te beantwoorden en je op je gemak te laten beslissen of je een auto wilt kopen. Ik kocht uiteindelijk een Honda Odyssey 2.4 vtec Absolute . Absoluut een aanrader. Zeeën van ruimte in een prachtige 7 zitter. De motor loopt als een zonnetje en heeft voldoende vermogen. Goede stoelen, en een goede airco maken dit tot de ultieme reisauto. Of gewoon naar je werk. Seef bedankt. Rimco Assie

    thumb Rimco Assie
    11/21/2019
Chris Simmons (cssimmon)
Chris Simmons (cssimmon)
Awesome plugin, just what I wanted, thanks!
I just installed your plugin on my site www.wpbackitup.com and had it up and running in just a few moments. Love the UI, shortcode attributes, everything. Thanks for making it available. Chris
september 3, 2016
Matt Cromwell (webdevmattcrom)
Matt Cromwell (webdevmattcrom)
Wow! Well done!
I looked into creating this same functionality earlier this year and ran into the wall of realization: "Oh! This is going to take some creative DOM scraping" ... and then left it at that. You went the extra mile and made it happen with style! Nice work, a great benefit to plugin developers.
september 3, 2016
Jose (giuse)
Jose (giuse)
Excellent and simple
This plugin is perfect. I'm using it on one of my sites and it works without problems. Maybe you should update your readme.txt file and declare that it's still compatible with the last WordPress version.
maart 1, 2020