• 1 star review  Slecht onbetrouwbaar en duurder dan de vakgarage. Ik zou een nieuwe kachelradiateur krijgen,ze hebben er een ringetje van 0.50 cent ingezet en vroegen daar 400 euro voor alleen werkte hij niet meer goed en ik krijg uitlaatgassen en motorluchtjes in de auto, als oplossing word er een geurkaartje in de auto gehangen. Het is een schande. Ze doen dingen waar je niet om vraagt. Denk goed na voor je naar deze garage gaat je word opgelicht met een glimlach . Je moet trouwens de fijten niet veranderen Jij hebt tegen mij gezegd dat jullie geen ervaring hadden Met de kachelradiateur van de Ford c_max, ik heb de Ford garage gebeld en een nieuwe zou rond de 450 kosten inclusief montage, Ik heb toen aangegeven dit door ford te laten doen. Bij deze auto kon die gemaakt zonder het dashboard te verwijderen. Jullie hebben de reparatie toch gedaan, geen nieuwe zoals afgesproken maar 1 klein plastic ringetje voor 400 euro. Na de reparatie werd tijdens het rijden de schakelunit heet, jullie weer gekeken toen werd tijdens het rijden het dachboardkastje heet en nog steeds uitlaat gassen in de auto. Het rijplezier is weg auto stinkt nog steeds naar uitlaat gas. Het antwoord van jou was mijn vader heeft er naar gekeken en er een geurkaartje in gehangen. De reparatie is van af het begin fout gegaan en niet opgelost!!! De prijs van de koppeling en nieuwe kachelradiateur was bij jullie duurder dan bij de Ford garage. Conclusie dure reparatie en de auto nog steeds niet goed, erg blij mee vooral mijn zoontje die astma heeft. Verplicht met het raampje open rijden ivm frisse lucht. Mensen denk goed na voor je je auto daar brengt!!!!!!!

  thumb Eric de Boer
  22 juni 2018

  5 star review  Samen met mijn zus haar auto opgehaald bij Seef en zijn pa , een paar straten bij mij vandaan.Wat een fijne mensen en wat een goede service. Dus ik ook mijn auto aan hen toe vertrouwd.en wat ben ik blij . Airco gemaakt en de zijkant van mijn Toyota Aygo uit laten deuken. en spuiten. Vandaag stond er een nieuwe auto voor mijn neus. Wat netjes gedaan Niets meer te zien van de grote schade . Dit blijft mijn adres voor al het onderhoud van mijn auto.

  thumb Clara Kramer
  19 juni 2020

  5 star review  Ik heb hier een Seat gekocht, nette auto voor een hele mooie prijs! De Seat werd compleet afgeleverd met nieuwe APK en beurt zonder extra kosten! Echt een aanrader voor iedereen die een betrouwbare auto zoekt bij een goeie garage.

  thumb Eren Altunsoy
  10 mei 2019
 • 5 star review  Perfect afgewerkt en uitstekende service. Chapeau!! .

  thumb Diana Lampe
  26 februari 2020

  5 star review  Wij waren opzoek naar een betrouwbare 7 pers-auto. Hiervoor reden wij een Renault Grand Espace, maar deze had last van de bekende Renault storingen. Daarom opzoek naar een Japanse 7 zitter. Na een aantal auto s geprobeerd te hebben. Kwamen wij bij AF Garage uit.Hier stond onze Honda Odessey, Verrassend ruim van binnen ( qua ruimte voor de derde zit rij ruimer dan een Citroen Grand Picasso), luxe en een exclusieve auto. In de showroom aangekomen stonden meerdere modellen als keuze. Alles werd keurig netjes uitgelegd en we konden proefritjes maken, men neemt echt de tijd voor je ( 3 uur de 1ste keer). Omdat we moeite hadden met ons model kiezen toch nog een keer een proefrit in 2 modellen, waarna de keuze werd gemaakt. Een witte Honda Odessey uit 2006, puur vanwege de mooie achterkant. De auto werd snel geleverd met de door ons gekozen opties. ( streambox en trekhaak) Nog een aantal keer contact gehad over de auto, waarop ik snel reactie kreeg. ( voor welk type dak dragers erop passen) Vanwege de trekhaak, willen wij achter zwaardere vering plaatsen, omdat wij met een caravan op pad willen. Hiervoor heeft AF garage ons een losse veer uitgeleend om de juiste vering te zoeken. Na 3 maanden bleek er een leiding van de stuurbekrachtiging lek te zijn. Na contact te hebben gezocht kon ik gelijk langs komen. De auto werd als extra service s avonds gerepareerd thuis gebracht. AF Exclusive en AF garage zijn erg klant gericht, zijn erg gast vrij en service gericht. Zeker een garage om bij te blijven!

  thumb Fam Reinhard
  20 februari 2019

  5 star review  Alleen maar lof voor deze garage. Seef doet uitermate goed zijn best om al je vragen te beantwoorden en je op je gemak te laten beslissen of je een auto wilt kopen. Ik kocht uiteindelijk een Honda Odyssey 2.4 vtec Absolute . Absoluut een aanrader. Zeeën van ruimte in een prachtige 7 zitter. De motor loopt als een zonnetje en heeft voldoende vermogen. Goede stoelen, en een goede airco maken dit tot de ultieme reisauto. Of gewoon naar je werk. Seef bedankt. Rimco Assie

  thumb Rimco Assie
  21 november 2019
 • 5 star review  Zeer tevreden.wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. Onze zoon heeft weer een leuke auto gekocht. Waarmee die weer een paar jaar tegen kan.

  thumb Jellie Van den brink
  2 juli 2019

  5 star review  Zeer tevreden over A.F Garage Nieuwegein. Wij hebben recent bij A.F Garage Nieuwegein een Honda gekocht, deze bevalt ons prima! Zoals afgesproken heeft onze auto een nieuwe apk gekregen terwijl er nog een paar maanden apk op zat. Inclusief een onderhoudsbeurt en dat zonder afleveringskosten te betalen. Mijn complimenten aan A.F Garage Nieuwegein ze hebben mij uitstekend geholpen, mijn volgende auto koop ik beslist weer bij hun zeker een aanrader!

  thumb Amir A
  27 december 2018

  1 star review  Zeer slechte garage. Ik heb hier mijn auto gekocht waarmee ik binnen enkele weken al problemen kreeg. In eerste instantie was de accu leeg omdat de radio hierop aangesloten waren, dat was in eerste instantie netjes verholpen vervolgens geen week later trap ik zo door de koppeling heen, toen hebben zij dit opgelost waarna het enkele dagen weer gebeurde. Hierop wilde zij dat ik ging betalen waar ik niet mee akkoord ging aangezien ik al minstens EUR 500,00 te veel betaald had. Hierna ben ik met een conflict hierdoor weggegaan. Nog geen enkele weken later krijg ik de melding van olie bijvullen dat sinds dien elke maand knippert, een intern olielek... Dat zij hadden moeten weten want het is erg duidelijk zichtbaar. Uiteindelijk ben ik naar een andere garage gegaan die direct aan gaf dar er veelste veel betaald is voor deze auto en enorm mee geknoeid is met de bedrading, dingen aan de onderkant zomaar gelast etc. Conclusie, als ze je wat verkopen waar je geen problemen mee krijgt hebben zij een 'goede' service als het hen uitkomt, maar als er problemen zijn en zij een auto verkopen waarbij de problemen boven water komen dan steken zij snel hun kop in het zand en jij als klant wordt opgezadeld met een product dat door hun gerommel geen cent meer waard is dan de sloop. Het enige wat deze garage doet is repareren op een goedkope onspecialistische wijze om zo hun klanten tevreden te stellen.

  thumb Chayenne Sweebroek
  31 mei 2019
Chris Simmons (cssimmon)
Chris Simmons (cssimmon)
Awesome plugin, just what I wanted, thanks!
I just installed your plugin on my site www.wpbackitup.com and had it up and running in just a few moments. Love the UI, shortcode attributes, everything. Thanks for making it available. Chris
september 3, 2016
Matt Cromwell (webdevmattcrom)
Matt Cromwell (webdevmattcrom)
Wow! Well done!
I looked into creating this same functionality earlier this year and ran into the wall of realization: "Oh! This is going to take some creative DOM scraping" ... and then left it at that. You went the extra mile and made it happen with style! Nice work, a great benefit to plugin developers.
september 3, 2016
Jose (giuse)
Jose (giuse)
Excellent and simple
This plugin is perfect. I'm using it on one of my sites and it works without problems. Maybe you should update your readme.txt file and declare that it's still compatible with the last WordPress version.
maart 1, 2020