• 5 star review  Abdel en Seef geven iedere keer weer een Top service

    thumb Charles van de Berkt
    1/28/2020

    5 star review  Zeer tevreden over A.F Garage Nieuwegein. Wij hebben recent bij A.F Garage Nieuwegein een Honda gekocht, deze bevalt ons prima! Zoals afgesproken heeft onze auto een nieuwe apk gekregen terwijl er nog een paar maanden apk op zat. Inclusief een onderhoudsbeurt en dat zonder afleveringskosten te betalen. Mijn complimenten aan A.F Garage Nieuwegein ze hebben mij uitstekend geholpen, mijn volgende auto koop ik beslist weer bij hun zeker een aanrader!

    thumb Amir A
    12/27/2018

    5 star review  Zeer tevreden.wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. Onze zoon heeft weer een leuke auto gekocht. Waarmee die weer een paar jaar tegen kan.

    thumb Jellie Van den brink
    7/02/2019
  • 5 star review  bij binnen komst in garage drilleveld viel mij op geen gelikte showroom wel direct zicht op de werkplaats. een lange tafel met daarop een bak dadels,neem U maar ze zijn beter als suiker wilt U koffie of thee,deze gast vrijheid gaf mij een goed gevoel en vertrouwen in hun vakmanschap om een goed produkt te leveren. na uitleg van mijn komst,de auto rondom te ontdeuken ,krassen weg te werken komen wij tot een overeenkomst de werkzaam heden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. de kosten zeer prijswaardig. voor de service en goede behandeling op schaal van 1/10 een TIEN + Henny Born

    thumb Aaf Huisinga Brouwer
    2/06/2020

    5 star review  Samen met mijn zus haar auto opgehaald bij Seef en zijn pa , een paar straten bij mij vandaan.Wat een fijne mensen en wat een goede service. Dus ik ook mijn auto aan hen toe vertrouwd.en wat ben ik blij . Airco gemaakt en de zijkant van mijn Toyota Aygo uit laten deuken. en spuiten. Vandaag stond er een nieuwe auto voor mijn neus. Wat netjes gedaan Niets meer te zien van de grote schade . Dit blijft mijn adres voor al het onderhoud van mijn auto.

    thumb Clara Kramer
    6/19/2020

    5 star review  Wij waren opzoek naar een betrouwbare 7 pers-auto. Hiervoor reden wij een Renault Grand Espace, maar deze had last van de bekende Renault storingen. Daarom opzoek naar een Japanse 7 zitter. Na een aantal auto s geprobeerd te hebben. Kwamen wij bij AF Garage uit.Hier stond onze Honda Odessey, Verrassend ruim van binnen ( qua ruimte voor de derde zit rij ruimer dan een Citroen Grand Picasso), luxe en een exclusieve auto. In de showroom aangekomen stonden meerdere modellen als keuze. Alles werd keurig netjes uitgelegd en we konden proefritjes maken, men neemt echt de tijd voor je ( 3 uur de 1ste keer). Omdat we moeite hadden met ons model kiezen toch nog een keer een proefrit in 2 modellen, waarna de keuze werd gemaakt. Een witte Honda Odessey uit 2006, puur vanwege de mooie achterkant. De auto werd snel geleverd met de door ons gekozen opties. ( streambox en trekhaak) Nog een aantal keer contact gehad over de auto, waarop ik snel reactie kreeg. ( voor welk type dak dragers erop passen) Vanwege de trekhaak, willen wij achter zwaardere vering plaatsen, omdat wij met een caravan op pad willen. Hiervoor heeft AF garage ons een losse veer uitgeleend om de juiste vering te zoeken. Na 3 maanden bleek er een leiding van de stuurbekrachtiging lek te zijn. Na contact te hebben gezocht kon ik gelijk langs komen. De auto werd als extra service s avonds gerepareerd thuis gebracht. AF Exclusive en AF garage zijn erg klant gericht, zijn erg gast vrij en service gericht. Zeker een garage om bij te blijven!

    thumb Fam Reinhard
    2/20/2019
  • 5 star review  Nette garage en deskundig personeel. Kom hier al 14 jaar met plezier. Autos worden goed gekeurd en met de nodige communicatie ook gerepareerd. Altijd zeer tevreden hier geweest en nog steeds blijf ik hier komen. Bij nood altijd een helpende hand. Geen twijfels, gewoon doen. Bij twijfel zijn ze altijd bereid voor een oplossing. Dikke duim. Cees van oort, een tevreden citroen picasso rijder. . Dusssss. Groetjes cees en joke

    thumb cees van oort
    6/29/2018

    1 star review  Niet eens een ster. een lampje vervangen voor 15 euro!!

    thumb Zozo Mahmoud
    2/02/2019

    5 star review  Na een belletje met mijn lekke band gelijk langsgeweest. Voor een klein prijsje een prop erin, en weer snel op weg!

    thumb Jacco Hak
    2/15/2019
Chris Simmons (cssimmon)
Chris Simmons (cssimmon)
Awesome plugin, just what I wanted, thanks!
I just installed your plugin on my site www.wpbackitup.com and had it up and running in just a few moments. Love the UI, shortcode attributes, everything. Thanks for making it available. Chris
september 3, 2016
Matt Cromwell (webdevmattcrom)
Matt Cromwell (webdevmattcrom)
Wow! Well done!
I looked into creating this same functionality earlier this year and ran into the wall of realization: "Oh! This is going to take some creative DOM scraping" ... and then left it at that. You went the extra mile and made it happen with style! Nice work, a great benefit to plugin developers.
september 3, 2016
Jose (giuse)
Jose (giuse)
Excellent and simple
This plugin is perfect. I'm using it on one of my sites and it works without problems. Maybe you should update your readme.txt file and declare that it's still compatible with the last WordPress version.
maart 1, 2020