Special & Exclusive

Foto1

Als echte autoliefhebbers zijn we altijd gefascineerd door de mooie techniek die autobouwers vandaag de dag in auto’s en motoren stoppen, met name van het merk Honda. Ze zijn pioneer van veel mooie, duurzame en vooruitstrevende auto modellen, motoren, equipment en zelfs vliegtuigen en robotica!

Dit merk heeft veel prijzen in de racerij gewonnen zoals de Formule 1 en MotoGP en is exclusief motorleverancier voor Mclaren. Als grootste motorenbouwer ter wereld weten ze veel over 1 vitaal onderdeel van een voertuig en dat is de motor. Hun kennis in de auto- en motorsport passen ze vaak toe in hun normale productielijn. Daar komen vaak zeer mooie modellen uit zoals de NSX, S2000, Integra, en Type R modellen.

Met hun onverwoestbare en wereldberoemde V-TEC motoren behalen ze extreem hoge vermogens uit atmosferische motoren. Daarbij worden zeer hoge toerentallen behaald van soms maar liefst 9500 t/pm! De missie van Honda: mooie en duurzame techniek leveren om rijgenot te bewerkstelligen. Met die visie zijn we op zoek gegaan hoe we snelle honda’s kunnen rijden maar ook genoeg ruimte voor de familie kunnen hebben als 1 compleet pakket. Om die reden zijn we begonnen met het importeren van exclusieve en snelle Honda MPV’s direct vanuit Japan! Laat u inspireren door dit mooie automerk en kom vrijblijvend langs om een proefrit te maken en het gevoel te ervaren van ‘’the power of dreams!’’

Ga naar onze Special & Exclusive cars